سقف عرشه فولادی
سقف عرشه فولادی
Blog Article
البته با توجه به نوع میلگرد مصرفی و همچنین کاربری ساختمان، ارتفاع بتن از روی سطح فوقانی ورق ذوزنقه ای ممکن است به ۷ سانتی متر نیز برسد که این امر حجم بتن مصرفی برای یک متر مربع را می تواند تا ۰٫۱۴ متر مکعب افزایش دهد. بتن مصرفی در سقف عرشه فولادی با عیار معمولاً ۳۵۰ کیلوگرم در متر مکعب و با اسلامپ ۱۲ انجام می گردد.
نام دیگر آرماتور همان میلگرد است درواقع برای جبران مقاومت کششی پایین بتن از میلگرد و یا آرماتور استفاده میکنند. از اینرو با استفاده از آرماتور و یا میلگرد در بتن هم مقاومت کششی پایین آن را جبران میکنند و هم موجب افزایش مقاومت ساختمان میشوند.
ملزومات نصب سقف عرشه فولادی عبارتند از صفحه فرز ، میخ و چاشنی و پیچ سرمته . از دیگر آیتمهایی که در برآورد مطرح میگردد و حدود ۲ % از کل هزینه را شامل می گرد میخ و چاشنی انفجاری می باشد که جهت تثبیت و فیکس کردن ورقهای بر روی اسکلت فلزی از آن استفاده می گرد.
آرماتوربندی سقف عرشه فولادی به روش دستی (بستن میلگرد و مفتول) یا استفاده از مشهای آماده بر روی ورق صورت میگیرد. در برخی از موارد، علاوه بر آرماتوربندی بر روی ورق، یک میگرد درون بال پایینی قرار داده میشود. این میلگرد، مقاومت کششی سقف را افزایش میدهد.
توصیه میشود که در طراحی و اجرای سقف عرشه فولادی، استانداردهای مرتبط با آن رعایت شود تا اطمینان حاصل شود که سازهای ایمن، پایدار و مطابق با مقررات قانونی ساخته شده است.
هنگام اجرای این سقف امکان عایق سازی آن از نظر صدا و حرارت هم وجود دارد.
این ساختار یک ورق فولادی گالوانیزه دائمی برای دال بتنی ریخته شده روی کف است و بعد از بتن ریزی هم در جای خود باقی میماند.
۲. تیرهای فولادی: تیرهای فولادی جزء مهم ساختار سقف عرشه فولادی هستند. این تیرها برای پشتیبانی از عرشه سقف عرشه فولادی و تحمل بار ساختمان طراحی شدهاند.
منظور از دپو، انبارنمودن مواد خام است. دپو به دلایل متعددی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار میباشد چرا که موجب کاهش ریسکهای ایمنی مانند: سقوط کارگران از ارتفاع و … ، کاهش هزینههای پروژه، کاهش آلودگی محیط زیست، به حداقلرساندن رفتوآمدها در کارگاه و همچنین جلوگیری از کاهش کیفیت مصالح مورد استفاده در پروژهها میشود.
ارسال کد تایید لطفا اطلاعات تکمیلی ذیل را برای تکمیل فرایند عضویت وارد نمایید
ویژگیهای منحصر به فرد عرشه فولادی نظیر نسبت مقاومت به وزن پایین، هزینه کم و اجرای ساده باعث کاربرد گسترده آن در ساخت سقف عرشه فولادی و کف کامپوزیتی سازههای مختلف شده است.
این مدل با توجه به روکش خاصی که دارد برای محیطهای خورنده مناسبتر است.
اصطلاح عرشه کامپوزیتی به دلیل عملکرد همزمان عرشه فولادی و بتن رویه آن به کار میرود. عملکرد عرشه با بهم پیوستن ورق فولادی و دال بتن، دال بتن مسلح را تشکیل میدهد.
عرشه سقف فولادی چیزی فراتر از یک سقف بوده و ساختاری است که سیستم سقف بر روی آن بنا میشود.